Bedrijvencentrum Tienen

BC Tienen helpt startende ondernemers op weg.

Het BC Tienen draagt bij tot de ontwikkeling van jonge bedrijven in de regio door startende ondernemers op weg te helpen.

Het BC Tienen helpt met een kostenvriendelijke huisvesting, met een ruim dienstverleningspakket en met professionele adviesverlening de opstartperiode en eerste moeilijke jaren van een bedrijf mee opvangen. BC Tienen biedt aan startende ondernemers een professionele huisvesting aan de hand van moderne kantoren met gemeenschappelijke infrastructuur, een ruim dienstenpakket en een uitgebreid netwerk van adviesverlenende deskundigen, dit alles op kostendelende basis en aan voordelige voorwaarden.

Het BC Tienen is een heuse kweekgrond. In de loop der jaren ontgroeiden tal van bedrijven het Bedrijvencentrum. Velen slaan met succes hun vleugels uit.

Het Bedrijvencentrum Tienen ging van start met 25 kantoren in 1989. In 1993 al was het Bedrijvencentrum aan uitbreiding toe met 7 kantoren. In 1999 werd de NV Multifunctioneel Centrum voor Bedrijven Tienen opgericht, die met zijn 8 grotere kantoren en 4 grote bedrijfsruimten op de Tiense industriezone West-Grijpen, een perfect complementair aanbod op de markt bracht voor doorgroeiende bedrijven in het Bedrijvencentrum.

Projectfiche

Bedrijvencentrum Tienen


Type

Bedrijfsverzamelgebouwen

Locatie

Leuvenselaan 172
3300 Tienen

Contact

Steven Vols
Provincieplein 1
3010 Leuven
016-26 71 90
steven.vols@pomvlaamsbrabant.be

Privacy | Proclaimer | Site by Ramdesign

Publiekrechtelijke instelling met rechtspersoonlijkheid, erkend door de Vlaamse Regering.